Аваков повідомив, у яких справах фігурує депутат Березенко

Аваков повідомив, у яких справах фігурує депутат Березенко

Вибори Президента
Укрінформ
Народний депутат Сергій Березенко фігурує у кримінальних провадженнях, відкритих на основі заяв щонайменше двох кандидатів у президенти, як імовірний організатор передвиборчих схем.

Про це під час презентації нової інформаційно-аналітичної системи "Вибори - 2019" заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сергій Березенко став фігурантом проваджень на основі заяв, як мінімум, двох кандидатів у президенти, і його ім'я як організатора схем згадується у цілому ряді з цих звернень, і ми не можемо зафіксувати ці звернення і не вести розслідуваня", - сказав керівник МВС.

Коментуючи заяви Березенка з цього приводу, Аваков зауважив, що депутатові не варто хвилюватися, якщо він не винен.

Читайте також: Депутат Березенко відкинув звинувачення Авакова в організації підкупу виборців

“Читав нещодавно адресовані мені заяви пана Сергія Березенка з фракції БПП, про те, що він обурений тим, що він є фігурантом провадження. Не треба переживати за те, що ти - фігурант провадження. Завжди є перевірка, яка встановить факти. Якщо ти чесна людина, тобі нема чого боятися", - наголосив він.

Міністр нагадав, що сам він є фігурантом, щонайменше, 4 кримінальних справ у РФ, оголошений у розшук, заочно арештований.

"Так що не хвилюйтеся, пане Березенко, ми просто спокійно робитимемо свою роботу", - додав Аваков.

Як повідомлялося, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в інтерв'ю виданню "Дзеркало тижня" заявив, що народний депутат, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко фігурує у провадженнях щодо організації схем з підкупу виборців.

Згодом Березенко відкинув звинувачення в організації підкупу виборців, висунуті Аваковим в інтерв'ю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-