Депутат Березенко відкинув звинувачення Авакова в організації підкупу виборців

Депутат Березенко відкинув звинувачення Авакова в організації підкупу виборців

Укрінформ
Народний депутат Сергій Березенко відкинув звинувачення в організації підкупу виборців, висунуті міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим в інтерв'ю.

Про це Березенко написав у Facebook.

"Уважно прочитав інтерв'ю Арсена Авакова одному з видань. Категорично відкидаю будь-які голослівні звинувачення з боку міністра на свою адресу, і розраховую, що Арсен Борисович знайде в собі мужність вибачитись переді мною особисто за поширення недостовірної інформації, яка принижує мою честь, гідність та політичну репутацію", - йдеться у повідомленні.

Березенко, який є членом виборчого штабу діючого Президента, заявив, що передвиборча кампанія Петра Порошенка з точки зору чесності, відкритості і прозорості може бути взірцем для інших політичних штабів.

"Ми єдині, хто зробив велику публічну презентацію команди наших волонтерів і агітаторів. Вони, а це близько 9 тисяч осіб, були абсолютно, без будь-яких перешкод доступні для прискіпливих інтерв'ю з боку засобів масової інформації та найбільш допитливих журналістів. І кожен з цих людей щиро і переконливо міг пояснити будь-кому мотиви голосування за Петра Порошенка", - зазначив нардеп.

Натомість він звинуватив Авакова у політичній заангажованості та в тому, що глава МВС прагне поставити ввірені йому правоохоронні органи на службу одній з кандидатів на президентських виборах.

Читайте також: До другого туру виборів виходять Зеленський та Порошенко. Тимошенко – третя

Березенко вважає, що закиди Авакова є елементом “чорного PR” з боку штабу Юлії Тимошенко. На думку депутата, подібними заявами вона хоче підмінити розголос про її власну розгалужену мережу з підкупу виборців і тіньового фінансування виборчої кампанії.

"З боку “Батьківщини” - лише слова. А проти Тимошенко - факти, платіжні відомості, розписки, фінансові рознарядки по регіонах", - стверджує Березенко.

Як повідомляв Укрінформ, 21 лютого заступник голови СБУ Віктор Кононенко повідомив, що працівники СБУ викрили організаторів "виборчої піраміди", яка, за підрахунками спецслужби, мала забезпечити голосування 680 тисяч осіб за одного з кандидатів у Президенти на виборах у березні поточного року.

У матеріалах, якими на сайті відомства було проілюстровано публікацію про викриття виборчої піраміди, значилося ім'я народного депутата від "Батьківщини" Руслана Богдана.

Водночас ЗМІ з посиланням на джерела повідомляли, що координував і фінансував цю виборчу піраміду народний депутат із фракції "Батьківщина" Валерій Дубіль, а в кожній області організація мала свого представника, й однією з таких осіб був член ВО "Батьківщина" Руслан Богдан.

Фото: Андрій Гудзенко/LIGA.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-