Аваков заявляє про підготовку провокацій проти нього та МВС

Аваков заявляє про підготовку провокацій проти нього та МВС

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що проти нього готують низку провокацій.

Про це він написав у Facebook.

"Декілька годин тому оперативні джерела повідомили мені, що певні структури готують низку провокацій проти мене як міністра внутрішніх справ і МВС. Це робиться для того, щоб дискредитувати й нівелювати роботу поліції щодо забезпечення чесних виборів в Україні", - заявив він.

За словами Авакова, за "сценарієм" на його рахунки в Україні або Італії з незрозумілих джерел має "впасти" значна сума грошей в іноземній валюті - нібито за "оплату послуг МВС щодо прикриття фальсифікації і підкупу виборців на користь певного кандидата".

"Для повноти "ефекту" гроші можуть бути російського походження. Коли такого роду провокації виходять від країни-агресора, я розумію. Але коли такі інтриги плетуться проти тебе у власній країні - це прийняти непросто. Втім, я припускав, що щось подібне може статися. І намагався бути до цього готовим. І готовий", - зазначив він.

Читайте також: Аваков про "передвиборчі атаки" на поліцію: Не цукрові, не розтанемо

Аваков закликав "усіх до професіоналізму й аполітичності".

"Я вже багато разів говорив і повторю ще раз: я ніколи не піду на компроміси й не буду укладати "таємних" спілок ні з ким із кандидатів у президенти, скільки б мені не приписували таких союзів у пресі. Ніякої легітимізації для порушників виборчого законодавства не буде. Це принцип", - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-