Тимошенко стверджує, що її партія не причетна до

Тимошенко стверджує, що її партія не причетна до "виборчої піраміди"

Укрінформ
Кандидат у президенти, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявила, що її однопартійці не причетні до створення "виборчої піраміди" для підкупу виборців.

Про це вона сказала на прес-конференції у п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хочу категорично спростувати ці речі. Наша команда "Батьківщини" за всі часи виборів ніколи в житті не підкуповувала виборців і ніколи цим займатися не буде", - стверджує Тимошенко.

Вона також назвала провокацією викриття СБУ організаторів "виборчої піраміди" для підкупу виборців, яку, за даними спецслужби, курирував народний депутат від однієї з політсил: "Я прошу не клеїти брудні провокації керівництва СБУ і ГПУ до імені нашої партії і до членів нашої команди".

Тимошенко також пообіцяла подати до суду за образу її однопартійців.

"Що стосується образ членів нашої команди (народних депутатів - ред.) Валерія Дубіля, Руслана Богдана - це гідні, достойні люди… Якщо хтось доторкнувся до їх чесного імені, то наша команда піде в суд проти цих шахраїв і фальсифікаторів, і ми будемо навіть у цих не дуже незалежних і чесних судах відстоювати право членів нашої команди на те, щоб їхнє ім'я не замішували у політичних м'ясорубках", - заявила політик.

Як повідомляв Укрінформ, 21 лютого заступник голови СБУ Віктор Кононенко повідомив, що працівники СБУ викрили організаторів "виборчої піраміди", яка, за підрахунками спецслужби, мала забезпечити голосування 680 тисяч осіб за одного з кандидатів у Президенти на виборах у березні поточного року.

Читайте також: Виборча піраміда: у документах СБУ фігурує народний депутат від "Батьківщини"

У матеріалах, якими на сайті відомства було проілюстровано публікацію про викриття виборчої піраміди, значилося ім'я народного депутата від "Батьківщини" Руслана Богдана.

Водночас ЗМІ з посиланням на джерела повідомляли, що координував і фінансував цю виборчу піраміду народний депутат із фракції "Батьківщина" Валерій Дубіль, а в кожній області організація мала свого представника, й однією з таких осіб був член ВО "Батьківщина" Руслан Богдан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-