Виборча піраміда: у документах СБУ фігурує народний депутат від

Виборча піраміда: у документах СБУ фігурує народний депутат від "Батьківщини"

Укрінформ
У документах Служби безпеки України щодо так званої виборчої піраміди фігурує народний депутат від "Батьківщини" Руслан Богдан.

Відповідна інформація міститься у матеріалах відомства, якими проілюстровано інформацію про викриття учасників цієї піраміди.

Раніше заступник голови СБУ Віктор Кононенко повідомив, що працівники відомства викрили організаторів "виборчої піраміди", яка, за даними спецслужби, мала забезпечити голосування 680 тисяч осіб за одного з кандидатів у президенти України на виборах у березні поточного року.

СБУ викрила механізм протиправного впливу РФ на результати виборів / Фото: ssu.gov.ua

Кононенко розповів, що організатори піраміди використовували кошти, які переводилися у готівку незаконним шляхом за сприяння працівників правоохоронних органів.

Він стверджував, що керівником цієї організації є один із народних депутатів. Водночас він відмовився назвати його прізвище.

Читайте також: СБУ викрила виборчу піраміду на підтримку кандидата у Президенти

Руслан Богдан є членом депутатської фракції політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" у Верховній Раді. Він був обраний народним депутатом по виборчому округу №151 у Полтавській області .

Водночас у прес-службі партії "Батьківщина" Укрінформу відмовилися прокоментувати цю інформацію, зазначивши, що всі запитання можна буде поставити лідеру політсили Юлії Тимошенко під час її брифінгу у п'ятницю.

Фото: ba.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-