ОПОРА фіксує на Прикарпатті

ОПОРА фіксує на Прикарпатті "політичну благодійність"

Вибори Президента
Укрінформ
В Івано-Франківській області Громадянська мережа ОПОРА зафіксувала 16 фактів надання благодійної допомоги та безкоштовних послуг з боку політиків та парторганізацій.

Про це повідомляє ГМ ОПОРА.

"У січні прикарпатські політики та партійні організації активно займалися благодійністю. ОПОРА зафіксувала 16 фактів надання благодійної допомоги та безкоштовних послуг", - повідомляє ОПОРА.

За її інформацією, активізація благодійності спостерігається з боку Івано-Франківської крайової організації "Народний рух України", обласних організацій партій "БПП Солідарність", "Об’єднання Самопоміч", Надвірнянської районної організації "Народний Фронт", Бурштинської парторганізації ВО "Батьківщина" та кандидата у президенти України Олександра Шевченка, який за допомогою власного Фонду "Новий Івано-Франківськ" запросив першокласників з Калуського, Галицького та Рогатинського районів вчитися кататись на лижах на ГК "Буквоель".

Також, стверджує ОПОРА, Центр військової підготовки та інформації Олександра Шевченка у січні передав бійцям 10 окремої гірсько-штурмової бригади 60 літрів пального для бензоагрегата та 10 тактичних сумок для батальйону "Айдар".

Читайте також: ОПОРА вважає підкупом безкоштовний концерт Зеленського в Ужгороді

ОПОРА закликає суб’єктів виборчого процесу під час виборів розмежовувати власну агітаційну діяльність і благодійну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-