Під час виступу Тимошенко на Київщині влаштували провокації з димовими шашками

Під час виступу Тимошенко на Київщині влаштували провокації з димовими шашками

Відео
Укрінформ
У партії "Батьківщина" заявили, що напередодні, 8 лютого, під час виступу Юлії Тимошенко у Білій Церкві Київської області було влаштовано кілька провокацій.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини"

"У п’ятницю, 8 лютого, під час виступу лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко на площі перед міською радою Білої Церкви (Київська обл.) було влаштовано кілька провокацій. Так, під час мітингу, на який зібралися 10 тисяч людей, у натовп було закинуто 7 димових шашок", - йдеться в повідомленні.

Про інцидент зриву зустрічі кандидата в Президенти з виборцями Білої Церкви повідомляє, не називаючи імен, також відділ комунікації поліції Київської області.

Як зазначили в поліції, порушники порядку, які кинули під час виступу кандидата кілька димових шашок в людей, були затримані співробітниками поліції.

"Крім цього, ще у п'ятьох осіб, які знаходились на площі, вилучили 7 предметів, схожих на димові шашки. Всіх їх затримано та доправлено до відділу поліції", - повідомляють правоохоронці.

Також в поліції розповіли, що до чергової частини Білоцерківського відділу поліції "надійшло повідомлення від невідомого про те, що на одній з вулиць міста Біла Церква, під час виступу одного з кандидатів в Президенти України, в припаркованому за сценою автомобілі Audi станеться вибух".

На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Правоохоронці провели огляд місця події та евакуювали автомобіль, - додали в поліції.

Читайте також: Поліція відкрила понад 20 справ через виборчі порушення

"За фактом зриву зустрічі з виборцями Білої Церкви одного з кандидатів в Президенти відкрито кримінальне провадження. ... Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне провадження за ч. 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство)", - зазначили в поліції.

Фото: ba.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-