Модернізація армії буде пріоритетом - передвиборча програма Порошенка

Модернізація армії буде пріоритетом - передвиборча програма Порошенка

Укрінформ
Президент Петро Порошенко у передвиборчій програмі на другий президентський термін обіцяє, що зміцнення Збройних Сил України, модернізація та оснащення армії новітніми зразками зброї й військової техніки залишиться пріоритетом.

Про це йдеться в опублікованій на сайті ЦВК передвиборчій програмі Порошенка під назвою “Велика держава вільних і щасливих людей”. Документ доступний за посиланням у картці кандидата в президенти.

“Ми відродили армію, яка зупинила російського агресора і стримує його. Зміцнення Збройних Сил, їхня модернізація та оснащення новітніми зразками зброї та військової техніки залишиться нашим безумовним пріоритетом”, - запевнив Порошенко, додавши, що це, серед іншого, дає поштовх українській науці і промисловості.

Також він наголосив, що буде завершено створення “щільної” системи протиракетної та протиповітряної оборони.

Читайте також: Програма Порошенка: продовжити дипломатичний шлях повернення Криму й Донбасу

“На часі – докорінна модернізація українського флоту і повітряних сил”, - пише Порошенко як кандидат у Президенти на другий термін.

Окрім того, чинний Президент пообіцяв підняти рівень соціального забезпечення українських військовослужбовців, розширити підтримку родин учасників бойових дій.

Як повідомлялося, в Україні 31 грудня 2018 року стартував виборчий процес чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року.

7 лютого Центральна виборча комісія зареєструвала чинного Президента Петра Порошенка кандидатом на посаду глави держави на чергових виборах 31 березня. Він іде на вибори в порядку самовисування.

Наразі ЦВК зареєструвала кандидатами на пост Глава держави на майбутніх президентських виборах 42 кандидатів: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка, Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка, Романа Насірова, Юрія Бойка, Олега Ляшка, Аркадія Корнацького, Олександра Вілкула, Юлію Тимошенко, Дмитра Добродомова, Олександра Мороза, Іллю Киву, Руслана Кошулинського, Олександра Данилюка, Сергія Таруту, Володимира Зеленського, Ігоря Смешка, Інну Богословську, Юрія Дерев'янка, Миколу Габера, Романа Безсмертного, Віктора Бондара, Віктора Кривенка, Сергія Кривоноса, Сергія Носенка, Руслана Ригованова, Юрія Тимошенка, Василя Журавльова, Андрія Новака, Петра Порошенка, Юрія Кармазіна, Юлію Литвиненко, Олександра Ващенка та Володимира Петрова.

Реєстрація кандидатів закінчується 8 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-