Петро Порошенко ще не подавав документи для участі у виборах

Петро Порошенко ще не подавав документи для участі у виборах

Укрінформ
Ще шестеро осіб у неділю, 3 лютого, подали до Центральної виборчої комісії документи для реєстрації кандидатом на пост Президента на чергових виборах 31 березня.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі ЦВК.

"За сьогодні ще шестеро осіб подали документи", - зазначили у Центрвиборчкомі, уточнивши, що це дані станом на 16 годину.

Крім того, за інформацією ЦВК, повторно документи приніс лідер партії "Розумна сила" Олександр Соловйов, якому раніше було відмовлено в реєстрації.

Таким чином, станом на 16 годину 77 осіб подали до ЦВК документи для реєстрації кандидатами на пост глави держави, із них 28 уже зареєстровано, 22 дістали відмови, документи решти перебувають на розгляді комісії.

Наразі ЦВК зареєструвала 28 кандидатів на посаду глави держави: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка, Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка, Романа Насірова, Юрія Бойка, Олега Ляшка, Аркадія Корнацького, Олександра Вілкула, Юлію Тимошенко, Дмитра Добродомова, Олександра Мороза, Іллю Киву, Руслана Кошулинського, Олександра Данилюка, Сергія Таруту, Володимира Зеленського, Ігоря Смешка, Інну Богословську, Юрія Дерев'янка і Миколу Габера.

Раніше повідомлялося, що у неділю документи у ЦВК подав колишній журналіст-розслідувач Дмтро Гнап, якого висунула на пост Президента партія "Сила людей".

Читайте також: Екс-розслідувач Дмитро Гнап подав документи у ЦВК

Крім того, 29 січня чинний Президент Петро Порошенко оголосив про намір балотуватися на другий термін на чергових виборах 31 березня, проте поки документи до ЦВК ще не подавав.

Як відомо, 3 лютого завершується термін подання до Центральної виборчої комісії документів для реєстрації кандидатом на пост Президента на чергових виборах 31 березня. Реєстрація кандидатів у президенти триватиме до 8 лютого включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-