У президенти висунули ще одного кандидата

У президенти висунули ще одного кандидата

Фото
Укрінформ
Політична партія "Патріот" висунула економіста Андрія Новака кандидатом на посаду Президента.

Таке рішення ухвалили члени політсили на ХІІ позачерговому з’їзді, повідомляє прес-служба партії "Патріот".

Політична партія "Патріот" висунула Андрія Новака кандидатом на посаду Президента / Фото: Шамкін Данііл. Укрінформ

"З’їзд прийняв рішення – висунути кандидатом від політичної партії “Патріот” на посаду Президента України Новака Андрія Яремовича", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у роботі з’їзду взяли участь партнерські політичні партії, громадські організації, відомі громадські діячі й політики.

Прес-служба повідомляє, що безпосередньо перед з’їздом відбулося засідання політичної ради партії, яка рекомендувала з’їзду ухвалити рішення щодо участі партії у президентських виборах.

Голова партії Микола Голомша виніс на розгляд делегатів пропозицію політради партії про висування кандидатом на посаду Президента члена партії, громадсько-політичного діяча, економіста Андрія Новака.

Читайте також: Вакарчук заявив про намір привести в політику нові обличчя

В Україні 31 грудня розпочався виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування на посаду глави держави та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого 2019 року. Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн гривень. Реєстрація кандидатів у президенти триватиме до 8 лютого включно.

Фото: uapatriot.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-