Садовий подав до ЦВК документи на реєстрацію кандидатом у президенти

Садовий подав до ЦВК документи на реєстрацію кандидатом у президенти

Укрінформ
Міський голова Львова Андрій Садовий подав до ЦВК документи для реєстрації кандидатом на посаду президента на виборах 31 березня.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Центрвиборчкому.

"Документи Садового вже у комісії", - зазначили у ЦВК.

Раніше у четвер документи для реєстрації на посаду глави держави принесли народний депутат Сергій Каплін, голова Аграрної партії України Віталій Скоцик та голова партії "Справедливість" Валентин Наливайченко.

Таким чином, станом на вечір 3 січня шість осіб подали до ЦВК для реєстрації кандидатами у президенти. Крім вказаних політиків, ЦВК отримала документи від екс-міністра екології Ігоря Шевченка та юриста Володимира Ратуша.

Читайте також: Самопоміч висунула Садового кандидатом у президенти

Як повідомлялося, в Україні 31 грудня розпочався виборчий процес чергових виборів президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування на посаду глави держави та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме з 31 грудня 2018 року до 3 лютого 2019 року. Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн.

Реєстрація кандидатів у президенти триватиме до 8 лютого включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-