Самопоміч висунула Садового кандидатом у президенти

Самопоміч висунула Садового кандидатом у президенти

Фото
Укрінформ
Партія "Об'єднання "Самопоміч" висунула лідера цієї політичної сили Андрія Садового кандидатом на посаду Президента України.

Таке рішення ухвалили на з'їзді партії у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Делегати з'їзду одностайно проголосували за кандидатуру Садового.

"Таким чином, 17-й з'їзд політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" прийняв рішення висунути кандидатом на пост Президента України на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року від політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" Садового Андрія Івановича", - оголосила головуюча з'їзду, заступник Голови Верховної Ради Оксана Сироїд.

17-й з'їзд політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" / Фото: Худякова Олена, Укрінформ

У з'їзді взяли участь делегати від обласних і місцевих організацій партії "Об'єднання "Самопоміч". Міський голова Глухова Мішель Терещенко, який також був присутнім на з'їзді, оголосив про свою підтримку Садового.

Як повідомлялося, мер Львова Андрій Садовий є лідером партії "Об'єднання "Самопоміч". Політична партія була створена за його ініціативою у жовтні 2012 року.

Читайте також: Наливайченка висунули кандидатом у президенти

В Україні 31 грудня стартувала виборча кампанія з виборів Президента України. Висування кандидатів та подання документів кандидатів у Президенти триватиме до 3 лютого включно, а їх реєстрація відбудеться протягом п'яти днів і закінчиться 8 лютого 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-