Наливайченка висунули кандидатом у президенти

Наливайченка висунули кандидатом у президенти

Фото
Укрінформ
Голову партії "Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка "Справедливість" Валентина Наливайченка висунули кандидатом на посаду Президента України на виборах, що відбудуться 31 грудня 2019 року.

Відповідне рішення ухвалено делегатами на XIX позачерговому з'їзді політичної партії "Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка "Справедливість", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Кандидатом на пост Президента України від політичної партії "Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка " Справедливість" обрано Валентина Наливайченка", - оголосив головуючий з'їзду Руслан Колєсніков.

Він зазначив, що рішення ухвалено одноголосно 202 делегатами з'їзду.

Читайте також: Кандидати у президенти вже почали агітацію у 18 регіонах — ОПОРА

Наливайченко у коментарі журналістам додав, що необхідний пакет документів подасть до Центральної виборчої комісії вже у четвер 3 січня.

"Якщо з'їзд висунув (кандидатом -ред.) зараз, то зараз і поїдемо до Центральної виборчої комісії", - сказав Наливайченко.

Як повідомлялося, в Україні 31 грудня розпочався виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

Висування кандидатів партіями або шляхом самовисування на пост глави держави та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме з 31 грудня 2018 року до 3 лютого 2019 року. Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн гривень. Реєстрація кандидатів у Президенти триватиме до 8 лютого включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-