Вибори в ОТГ: на Черкащині порядок забезпечують понад 300 поліцейських

Вибори в ОТГ: на Черкащині порядок забезпечують понад 300 поліцейських

Укрінформ
У Черкаській області правопорядок під час місцевих виборів у неділю забезпечуватимуть понад 300 поліцейських.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Черкаської області.

“На території Черкаської області відбуваються вибори до 27 об’єднаних територіальних громад. Всі 145 виборчих дільниць в 27 ОТГ розгорнули роботу вчасно. До охорони публічної безпеки та правопорядку задіяно 344 працівника поліції Черкащини”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що грубих порушень публічної безпеки поки що не зафіксовано.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 23 грудня, проходять перші вибори депутатів і очільників сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад у 78 ОТГ в 13 областях.

Читайте також: Президент доручив завершити створення ОТГ до 2020 року

Зокрема, такі вибори відбудуться: у Волинській області – в 9 ОТГ; у Дніпропетровській області – в 1 ОТГ; у Житомирській області – в 6 ОТГ; в Івано-Франківській області – в 4 ОТГ; у Київській області – в 4 ОТГ; у Кіровоградській області – в 4 ОТГ; у Львівській області – в 5 ОТГ; у Полтавській області – в 3 ОТГ; у Рівненській області – в 3 ОТГ; у Тернопільській області – в 5 ОТГ; у Хмельницькій області – в 3 ОТГ; у Черкаській області – в 27 ОТГ; у Чернівецькій області – в 4 ОТГ. За попередніми підрахунками, у цих виборах зможуть взяти участь близько 453 тисяч виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-