«Хуавей Україна» презентувала сучасні  рішення з енергозбереження для домогосподарств

«Хуавей Україна» презентувала сучасні рішення з енергозбереження для домогосподарств

Фото
Укрінформ
«Хуавей Україна» разом із компанією Photomate виступили генеральними партнерами виставки-форуму розподіленої генерації Green Expo 2024, де представили кілька сучасних рішень для домогосподарств.

Виставка-форум пройшла 23-24 травня 2024 року у Київському виставковому центрі «АККО Інтернешнл», повідомили Укрінформу у пресслужбі компанії «Хуавей Україна». Запропоновані рішення покликані підвищити безпеку, ефективність генерації електроенергії та забезпечити автономність під час аварійних відключень.

Зокрема, йдеться про такі технології для домогосподарств:

  • розумні однофазні інвертори SUN2000-8K-LC0 та SUN2000-10K-LC0 потужністю 8 кВт та 10 кВт;
  • розумну установку зберігання енергії LUNA2000-7/14/21-S1 другого покоління, яка має модульну конструкцію, містить літій-залізофосфатні елементи, може встановлюватися просто неба та підтримує паралельне встановлення до 4 одиниць – сумарно до 82.8 кВт-год.;
  • щит резервного живлення SmartGuard-63A-S0, який забезпечує безшовне перемикання (<20 мс) до резервного живлення під час відключень, моніторинг, енергетичний менеджмент та керування експортом;
  • розумні зарядні пристрої для електромобілів – SCharger-7KS-S0 та SCharger-22KT-S0, які здатні збільшити рівень власного споживання від сонячної електростанції та повноцінно керуються через систему моніторингу.

Для бізнесу компанія представила комерційну лінійку установок зберігання енергії Smart String ESS LUNA2000 з чотирма модифікаціями ємності, усі з яких включають  інтелектуальний контролер стійки та інтелектуальну систему керування живленням.

«Для України шлях до енергетичної незалежності та сталості є особливо важливим. Розвиток відновлювальних джерел енергії — це не лише стратегічна необхідність, а й можливість для окремих людей, бізнесу та всієї країни взяти під контроль своє енергетичне майбутнє. «Хуавей Україна» робить усе можливе для впровадження найсучасніших технологій на українському ринку. Демонструючи останні досягнення у галузі відновлювальної енергетики та сприяючи налагодженню зав’язків, подібні виставки дають змогу бізнесу вивчати нові можливості, громадянам — дізнаватися про сталі практики, а політикам — формувати стійкішу енергетичну інфраструктуру», — прокоментував Тоні Цао, генеральний директор «Хуавей Україна».

На виставці Huawei також презентувала нову інноваційну систему для дому Fusion Solar Home, яка дозволяє направляти потоки енергії з сонячної станції або акумулятора на конкретні потреби, а у випадку відключень збільшити тривалість енергопостачання шляхом автоматичного вимикання непотрібного навантаження.

“Жоден інший виробник сьогодні не в змозі надати таке комплексне рішення. Окрім того, для бізнесу ми пропонуємо систему зберігання енергії потужністю 100 кВт і ємністю майже 200 кВт-год. Ця технологія дозволяє зменшувати залежність від електромережі, заощаджувати гроші, а також накопичувати надлишки енергії від сонячної електростанції, що допоможе покрити її споживання у разі блекауту»,підкреслив Олександр Іващенко, керівник відділу технічних рішень компанії Photomate.

Довідково. Світовий технологічний гігант Huawei посідає перше місце у світі за обсягом постачання інформаційних та комунікаційних технологій (ІКТ) для інфраструктури, а також інтелектуальних пристроїв та цифрових технологій розумного управління енергозабезпеченням. У компанії працює понад 207 000 співробітників у більше ніж 170 країнах, які обслуговують 3 мільярди клієнтів і споживачів у всьому світі. В Україні компанія Huawei здійснює свою діяльність із 2000 року. 

Photomate регіональний сертифікований сервісний партнер Huawei у галузі сонячної енергетики в країнах Центральної та Східної Європи, Скандинавії, Балтії, Кавказу та Центральної Азії. З 2008 року посідає провідні позиції у сфері постачання сонячних інверторів для комерційних проєктів та домогосподарств.

Новини партнерів

Фото: Хуавей

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-