До зарплатного проєкту Сенс Банку вже приєднались майже 1000 компаній

До зарплатного проєкту Сенс Банку вже приєднались майже 1000 компаній

Укрінформ
До зарплатно-карткового проєкту Sense Bank менш ніж за рік доєдналось майже 1000 компаній з різних секторів економіки.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі Сенс Банку.

За словами директора Департаменту розвитку зарплатних проєктів банку Антона Гонтаренка, для клієнтів надзвичайно важливе дистанційне обслуговування та діджиталізація банківських послуг.

«Сьогодні ми бачимо позитивний відгук щодо діджитал-оформлення зарплатного проєкту, тому продовжуємо розвивати цей напрям і створювати нові онлайн-продукти», - сказав Гонтаренко.

У банку зазначають, що власники зарплатних карток дедалі частіше користуються сервісом «зарплата раніше», якого немає в інших банках. Від початку 2024 року клієнти встановили лімітів на загальну суму 14,3 млн грн.

Також, у Sense Bank відмічають зростання популярності цифрових фінансових інструментів серед українців, зокрема, збільшення безготівкових операцій та активне використання мобільного застосунку Sense SuperApp. Статистика банку показує, що 80% транзакцій у торговельній мережі здійснюються за допомогою зарплатних карток.

За словами Антона Гонтаренка, якщо компанія співпрацює з банком, то для відкриття зарплатної картки її співробітникам не потрібно відвідувати відділення Sense Bank: картку можна оформити дистанційно через QR-код або гіперпосилання.

Читайте також: Нацбанк встановить ліміти на вихідні карткові перекази між фізичними особами

“Аналогів цьому цифровому рішенню на ринку України зараз немає. Пластикову версію картки доставляють «Новою поштою» безкоштовно у межах України, а також за кордон — у понад 200 країн”, - повідомили в банку.

Як повідомлялось, у лютому НБУ погодив Олексія Ступака на посаді голови Правління Sense Bank.

У березні 2024 року Національне уповноважене рейтингове агентство "Експерт-Рейтинг" підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Sense Bank на рівні uaAАA за національною українською шкалою.

У березні 2024 року Sense Bank увійшов до переліку системно важливих банків України, які за результатами щорічного перегляду затвердив Національний банк України.

Новини партнерів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-