Фонд держмайна залучив за день понад ₴20 мільйонів на приватизаційних аукціонах

Фонд держмайна залучив за день понад ₴20 мільйонів на приватизаційних аукціонах

Укрінформ
Фонд державного майна України 12 березня провів п’ять успішних аукціонів, на яких реалізував активів на ₴20,58 мільйонів.

Про це повідомила пресслужба ФДМУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«12 березня відбули п’ять онлайн-аукціонів з малої приватизації. За право власності на активи змагалися 43 учасники. З оголошеної сумарної вартості активів - ₴10,8 мільйона фінальна зросла до ₴20,58 мільйона без ПДВ», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, вчора було продано єдиний майновий комплекс ДП «Дослідний завод Інституту імпульсних процесів і технологій Національної академії наук України», профілакторій, мийку та автомобілі.

Мапа розташування лотів теж різноманітна: Сумщина, Волинь, Миколаїв та Київ.

Читайте також: Фонд держмайна продав через е-аукціон історичну будівлю в Івано-Франківську

«З огляду на результат учорашніх аукціонів, навіть малі об’єкти користуються попитом, і їх ціна зростає в рази. До прикладу, збільшення вартість мийки у Сумах - у понад 57 разів. Зростання вартості об’єктів - чітке підтвердження саморегуляції ринку нерухомості та розвінчування міфу про продаж державного майна за зниженими цінами під час війни», - зазначив голова ФДМУ Віталій Коваль.

Як повідомлялося, Фонд державного майна України 4-8 березня провів 15 приватизаційних аукціонів, за результатами яких залучив ₴29,86 мільйона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-