Zara готується відкрити магазини в Україні - Reuters

Zara готується відкрити магазини в Україні - Reuters

Укрінформ
Іспанський роздрібний гігант Zara, який закрився з початком повномасштабного вторгнення РФ, планує знову відкрити магазини в Україні на початку квітня.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Власник Zara Inditex повідомив місцевим орендодавцям, що розпочне відновлювати свої магазини в Україні на початку квітня, пише Financial Times.

Рітейлер планує відкрити 50 із понад 80 своїх магазинів у країні. Він поступово відкриє 20 магазинів, у тому числі три магазини Zara, у торгових центрах Києва, повідомляє FT, додаючи, що з часом компанія відкриє загалом 50 магазинів по всій Україні. Коли саме це станеться, поки не відомо.

Зазначається, що 34 магазини, які залишаться закритими, знаходяться в південних та східних регіонах України, які найбільше постраждали від війни.

Inditex не відразу відповів на запит Reuters про коментар.

Читайте також: Повернення H&M, Zara та IKEA – це про шопінг чи щось більше

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство закордонних справ України працює над відновленням роботи міжнародних компаній, які призупинили свою діяльність в Україні після початку повномасштабного російського вторгнення. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що йдеться про «всі базові бренди», зокрема IKEA, H&M і Zara.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-