Фонд держмайна продає Закупнянський кар’єр за ₴15,8 мільйона

Фонд держмайна продає Закупнянський кар’єр за ₴15,8 мільйона

Укрінформ
Фонд державного майна України проведе 23 лютого приватизаційний аукціон із продажу ДП «Закупнянський кар’єр», стартова ціна – 15,85 млн грн.

Про це повідомила пресслужба ФДМУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Оголошено аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу ДП «Закупнянський кар’єр», що на Хмельниччині. Торги заплановані на 23 лютого. Стартова ціна активу — 15,85 млн гривень», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що основним видом діяльності підприємства є добування декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю.

До складу виставленого на торг єдиного майнового комплексу підприємства входять три земельні ділянки для виробничих потреб загальною площею 72,07 га та 39 одиниць нерухомого майна загальною площею 10,7 кв. метрів.

Також у ДП є 23 одиниці автотранспортних засобів, спецтехніки та залізничного транспорту. Зокрема вантажні автомобілі, навантажувачі, трактори, тепловоди, вантажнопідйомні крани та елеватор.

Читайте також: Щонайменше три індійські компанії зацікавлені в купівлі українських підприємств - ФДМУ

Підприємство є діючим, не має заборгованості перед бюджетом та працівниками. Кредиторська заборгованість за товари, роботи, послуги становить менше 5 тис. грн.

Як повідомлялося, Фонд державного майна України проведе 29 лютого аукціон з продажу Київського експериментального протезно-ортопедичного підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-