У системі єЧерга запровадили зміни для міжнародних перевізників

У системі єЧерга запровадили зміни для міжнародних перевізників

Укрінформ
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України запровадило нові можливості в системі єЧерга для міжнародних перевізників.

Про це повідомила пресслужба міністерства у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За інформацією Мінвідновлення, перше оновлення передбачає можливість для компаній, що виконують як пасажирські, так і вантажні перевезення, бачити в одному кабінеті всі актуальні черги. Це дозволить не створювати окремі акаунти для постановки в чергу автобусів та вантажівок, а під час реєстрації просто обирати тип транспорту, який буде перетинати кордон.

Друге оновлення стосується перевізників, що виконують регулярні перевезення пасажирів за кордон. Для них створена можливість самостійно додавати інформацію в особистому кабінеті щодо наявних дозволів на маршрути. Наголошується, що наявність всіх дозволів на регулярні маршрути в системі єЧерга дозволить перевізнику обирати під час постановки в чергу той дозвіл, за яким буде виконуватись рейс. Таким чином, система буде верифікувати виконання маршруту. У разі відсутності інформації про дозволи, виконати рейс буде неможливо.

Читайте також: За рік cистемою єЧерга скористалися понад 640 тис. вантажівок і автобусів

Як зауважують в міністерстві, головна мета запроваджених змін – отримати актуальну інформацію про маршрути, які виконуються, для розробки слотування по кожному пункту пропуску. Це дозволить мінімізувати черги на кордонах з автобусів та забезпечить вчасне прибуття пасажирів до кінцевої точки.

Як повідомлялося, Україна торік провела верифікацію міжнародних маршрутів з шести країнами та відкрила понад 400 нових маршрутів для пасажирських автоперевезень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-