Відкриття «Борисполя» означатиме, що Україна перемагає - Президент

Відкриття «Борисполя» означатиме, що Україна перемагає - Президент

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявляє, що влада працює над відновленням польотів з України, але регулярні цивільні рейси з аеропорту "Бориспіль" – це віддалена перспектива, вони стануть можливі з наближенням перемоги.

Про це він сказав на підсумковій пресконференції, говорячи про технічний перегін літака в аеропорту "Бориспіль", повідомляє Укрінформ.

""Бориспіль" – це як Чорне море. Це серйозна дуже операція, скажу вам чесно. Відкриття "Борисполя" – це перемога української ППО. Це буде говорити про те, що Україна перемагає. Це дуже серйозно", - зазначив Президент.

Читайте також: Подоляк сказав, за яких умов зможуть відкрити аеропорт «Бориспіль»

За його словами, відновлення польотів - це також потужний економічний крок, і це питання Україна обговорює зі своїми партнерами. "Скажу відверто: ми ставимо таке питання нашим колегам, і знаємо, що конкретно нам потрібно", - додав Зеленський.

Як повідомлялося, 19 грудня близько 9 ранку з Міжнародного аеропорту "Бориспіль" був виконаний технічний перегін Boeing 777-300. Це вже четвертий успішний перегін повітряного судна з аеропорту "Бориспіль" з початку війни. Пасажирів та вантажу на літаку не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-