На держпідприємстві «Ліси України» планують створити кадровий резерв

На держпідприємстві «Ліси України» планують створити кадровий резерв

Укрінформ
Державне підприємство «Ліси України» розпочинає проєкт зі створення системи кадрового резерву.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці генеральний директор підприємства Юрій Болоховець.

«Ми активно позбавляємося керівників, які допускають зловживання чи порушення. Але де і як знайти якісно кращі кадри? Тому створюємо систему кадрового резерву», - йдеться у повідомленні.

За словами Болоховця, резерв має запустити кадрові “ліфти” – відкрити можливості зростання для здібних та працьовитих.

Перелік кандидатів на ту чи іншу посаду формуватиметься так. Кожен працівник, який бажає взяти участь у конкурсі, може подати заявку, пройти перевірку та комплексну оцінку рівня знань та вмінь. Після відкриття вакансії кадрова комісія проведе відбір, обов’язково враховуючи кандидатів з резерву.

Наголошується, що нова система оцінки кандидатів буде не лише об’єктивною, а й прозорою, з можливістю громадського контролю.

Працівникам, які пройдуть відбір до кадрового резерву, буде надана можливість для підвищення кваліфікації на навчальних курсах з права, менеджменту, психології, ІТ тощо.

Читайте також: ДП «Ліси України» збільшує поставки лісоматеріалів для українських переробників

На сьогодні в пілотному режимі вже запущений резерв на три посади: лісничий, директор філії, заступник директора регіонального офісу. Наразі система кадрового резерву допрацьовується, формується перелік посад, розробляються тести, що охоплять всі аспекти роботи підприємства.

У ДП «Ліси України» розраховують, що резерв запрацює вже з наступного року. І всі призначення на керівні посади здійснюватимуть виключно на конкурсній основі.

Як повідомлялося, ДП «Ліси України» починає наступний етап цифровізації своєї роботи для збільшення прозорості та контрольованості виробничих та бізнес-процесів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-