Фонд держмайна вперше виставляє на аукціон протезне підприємство

Фонд держмайна вперше виставляє на аукціон протезне підприємство

Укрінформ
Фонд державного майна України проведе 18 жовтня аукціон з продажу Хмельницького державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства на умовах збереження його профілю діяльності.

Про це повідомила пресслужба ФДМУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«18 жовтня відбудеться аукціон з продажу Хмельницького державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства. Стартова ціна активу - 49,5 млн гривень», - йдеться у повідомленні.

У Фонді підкреслюють, що це перше протезне підприємство, виставлене на приватизацію. І однією з обов'язкових умов його придбання є збереження профілю діяльності впродовж 10 років. 

Водночас інвестор повинен погасити накопичені борги. Поточна кредиторська заборгованість компанії становить майже 4,2 млн грн.

Читайте також: Фонд держмайна минулого тижня залучив на приватизаційних аукціонах ₴222 мільйони

У приватизаційний лот входять 3 одиниці нерухомого майна площею 3 031 кв. м, 6 транспортних засобів та виробниче обладнання.

Як повідомлялося, у Фонді державного майна України готують до приватизації АТ “Об'єднана гірничо-хімічна компанія” і ТОВ "Демурінський гірничо-збагачувальний комбінат" та вважають за доцільне об’єднати два активи в один лот.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-