В Україні запрацювала інтерактивна мапа публічних закупівель

В Україні запрацювала інтерактивна мапа публічних закупівель

Укрінформ
На сайті Агентства відновлення запрацювала інтерактивна мапа публічних закупівель, які проводять регіональні Служби відновлення щодо обʼєктів відбудови.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України у Фейсбуці.

Зокрема, йдеться по капітальні ремонти, реконструкцію, нове будівництво та проєктування в регіонах, де цього року розпочинаються відновлення після наслідків збройної агресії Росії.

Читайте також: Торгів через ProZorro цьогоріч стало на 350% більше, ніж у 2022 році - Свириденко

«Агентство переглядає пріоритети обʼєктів відбудови. Першочерговими будуть відновлення у напрямках воєнної логістики, критичної інфраструктури, експортної інфраструктури – забезпечення логістики до кордонів та пункти пропуску. Також це будівництво захисних споруд енергетичних обʼєктів, будівництво магістрального водогону в Дніпропетровській області та відновлення житлових будинків», - сказав голова Агентства відновлення Мустафа Найєм.

В Агентстві також нагадали, що відомство розробило уніфіковані кваліфікаційні вимоги до учасників, які підготовлені у рамках співробітництва з UNODC Programme Office in Ukraine Open Contracting та USAID_ВзаємоДія на основі практики Антимонопольного комітету та відкритих консультацій з учасниками ринку.

«Ми відкрито комунікуємо з ринком та запрошуємо компані долучатися до реалізації проєктів відновлення у постраждалих від війни регіонах»,- підкреслили в Агентстві.

Читайте також: У системі Prozorro.Продажі цьогоріч вже продали активів на ₴9,3 мільярда

Як повідомлялось, Кабінет Міністрів змінив правила проведення публічних закупівель під час дії воєнного стану і тепер замовник має обґрунтовувати необхідність закупівель на суму понад 50 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-