Уряд дозволив експортувати 20 тисяч тонн цукру до Румунії

Уряд дозволив експортувати 20 тисяч тонн цукру до Румунії

Укрінформ
Кабінет Міністрів на засіданні 7 липня встановив квоту у розмірі 20 тис. т цукру, який можна експортувати до 15 вересня 2023 року до Румунії.

Як передає Укрінформ, про це повідомив постійний представник Кабінету Міністрів України у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі

"Визначено квоту на експорт цукру з України до 15.09.2023 в обсязі 20 тис. тонн та передбачено, що розгляд заявок на одержання ліцензій буде здійснюватись у порядку, встановленому Мінекономіки, а видача ліцензій - на підставі заявок на одержання ліцензій на експорт таких товарів до Румунії та на підставі погоджень Мінагрополітики, що надаватимуться в одноденний строк без залучення субʼєкта зовнішньоекономічної діяльності у порядку міжвідомчого обміну інформацією", - написав він.

Мельничук зазначив, що уряд вніс відповідні зміни до обсягів квот товарів, експорт яких підлягає ліцензуванню, затверджених постановою 27 грудня 2022 року №1466 «Про затвердження переліків товарів, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню, та квот на 2023 рік».

Читайте також: Сольський обговорив з колегами із чотирьох країн логістику експорту українського зерна до ЄС

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів України на засіданні 30 травня 2023 року встановив нульову квоту на експорт цукру з України з 5 червня по 15 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-