Резніков зустрівся у Сінгапурі із колегами з Нової Зеландії та Фіджі

Резніков зустрівся у Сінгапурі із колегами з Нової Зеландії та Фіджі

Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков зустрівся у Сінгапурі із колегами з Нової Зеландії та Фіджі Ендрю Літтлом та Піо Тікодуадуа.

Про це Резніков написав у Твіттері, передає Укрінформ.

«Я був радий зустрітися зі своїм новозеландським колегою Ендрю Літтлом на полях SLD23 у Сінгапурі. Я вдячний Новій Зеландії за непохитну підтримку. З такими друзями ми обов’язково переможемо», - наголосив він.

Читайте також: Резніков під час зустрічі з заступником прем`єра Камбоджі подякував за підтримку України

Щодо зустрічі з Тікодуадуа, Резніков написав, що Україна та Фіджі борються за виживання. Перша – через напад Росії, друга – через вплив зміни клімату.

«Зустрівся з Піо Тікодуадуа, міністром оборони та національної безпеки Фіджі. Відстань не має значення, якщо вас об’єднують спільні цінності. Фіджі підтримує Україну, як і Україна підтримує Фіджі. Сьогодні обидві наші нації борються за виживання. Земля Фіджі зазнає впливу через зміну клімату. Наша земля піддається нападу терористичної держави», - написав Резніков.

За його словами, обидві країни співпрацюватимуть разом, щоб протистояти обом глобальним загрозам. «І ми разом переможемо», - додав український міністр.

Читайте також: Резніков обговорив із японським колегою співпрацю та запросив в Україну

Як повідомляв Укрінформ, 2-4 червня у Сінгапурі проходить масштабний безпековий форум «Діалог Шангрі-Ла», на якому розв’язана РФ війна проти України є однією з головних тем.

Серед учасників - представники США, Китаю та Євросоюзу, зокрема глави та високопосадовці оборонних відомств, військові, дипломати, виробники зброї та аналітики з питань безпеки.

Фото: Олексій Резніков, Твіттер

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-