Нацбанк анулював ліцензії двом страховикам

Нацбанк анулював ліцензії двом страховикам

Укрінформ
Національний банк України анулював ліцензії двом страховикам та виключив одного страховика з Державного реєстру фінансових установ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба НБУ.

Так, у зв’язку із завершенням процедури реорганізації ПрАТ "УАСК АСКА" шляхом його приєднання до ПрАТ "СК "Вусо" компанії АСКА на підставі її заяви анульовано останню ліцензію на здійснення страхової діяльності та виключено з Державного реєстру фінансових установ.

За інформацією регулятора, АСКА анульовано ліцензію на здійснення обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Також НБУ відкликав (анулював) частину ліцензій на провадження діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів) ПрАТ «СК «Азінко» на підставі поданої страховиком заяви.

Читайте також: Торік вийшли з ринку 422 небанківські фінустанови - НБУ

Зокрема, було анульовано ліцензії на здійснення добровільного страхування від вогневих ризиків та ризиків стихійних явищ, добровільного страхування майна, добровільного страхування від нещасних випадків, добровільного медичного страхування, обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності приватного нотаріуса.

Як повідомлялося, із реєстрів учасників небанківського фінансового ринку в березні виключено 37 установ. Загальна кількість учасників небанківського фінансового ринку за місяць зменшилася з 1 384 (станом на 28 лютого) до 1 347 (станом на 31 березня).

Фото: НБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-