Енергоатом скорочує терміни ремонтів енергоблоків

Енергоатом скорочує терміни ремонтів енергоблоків

Укрінформ
Для забезпечення України достатньою кількістю електроенергії ДП «НАЕК «Енергоатом» скорочує терміни всіх видів ремонтів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДП «НАЕК «Енергоатом» у Телеграмі.

Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін наголосив, що Енергоатом робить усе можливе, щоб забезпечити Україну електроенергією: скорочує терміни всіх видів ремонтів і в рекордно стислий час відновлює роботу енергоблоків після аварійних зупинень.

«Після виведення у плановий ремонт одного з енергоблоків вісім інших блоків АЕС на підконтрольній державі території працюють на максимальній наявній потужності. Електроенергія українцям постачається стабільно, її достатньо для задоволення потреб споживачів», – сказав Котін.

Читайте також: Через три роки Україна зможе сама виготовляти паливо для АЕС – Котін

Він також наголосив, що це велика заслуга атомників, які в надскладних умовах демонструють ефективну працю, забезпечуючи країну електроенергією.

Як повідомлялося, Україна не тільки проводить ремонтні роботи на постраждалих від обстрілів об’єктах, але й готується до наступного опалювального сезону, зосереджуючи зусилля на децентралізації генеруючих потужностей. З огляду на цю підготовку, а також продовження російських атак існує значна потреба в додаткових поставках обладнання для забезпечення стабільного функціонування електроенергетики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-