Коболєв назвав заяву САП щодо його рахунків маніпулятивною

Коболєв назвав заяву САП щодо його рахунків маніпулятивною

Укрінформ
Колишній голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв назвав "маніпулятивною" заяву Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, у якій, в тому числі, йдеться про те, що суд не арештовував жодні його рахунки.

Про це ексголова правління НАК "Нафтогаз України" написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Зважаючи на чергову маніпулятивну заяву від САП, хочу поділитись цим скріном. Отримав ці смс прямо перед новим роком, відразу після того, як повідомив декільком моїм візаві в Києві, що після новорічних свят приїду говорити про гроші від західних партнерів на відновлення України", – уточнив він.

На фото, які оприлюднив Коболєв, видно смс-повідомлення за 28 грудня від Ощадбанку, у яких ідеться про те, що його рахунок перебуває під арештом на основі постанови виконавчої служби.

"САП, звичайно ж, зараз скаже “Ой, це не ми". А хто? І чому? І на яких підставах? Бо мені досі офіційної відповіді не надали", – заявив Коболєв.

Як повідомлялося, 19 січня правоохоронці оголосили підозру колишньому голові правління національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрію Коболєву, який начебто у незаконний спосіб забезпечив собі виплату премій на понад 229 млн грн.

Читайте також: Підозри Коболєву і Дихне: у НАБУ відповіли на повідомлення про «переслідування» реформаторів

Апеляційний суд застосував для Коболєва запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 229,248 млн грн.

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі заявляють, що всупереч поширеній у деяких ЗМІ інформації, жодні рахунки колишнього голови правління НАК "Нафтогаз України" станом на 7 березня суд не арештовував.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-