В Україні через дефіцит потужностей - аварійні відключення світла

В Україні через дефіцит потужностей - аварійні відключення світла

Укрінформ
Основною ціллю сьогоднішньої ракетної атаки рф були електростанції та об’єкти високовольтної мережі, тому в енергосистемі виник значний дефіцит потужності,  в  областях застосовують аварійні відключення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НЕК «Укренерго» у Фейсбуці.

«Основною ціллю  росії  знову були електростанції та об’єкти високовольтної мережі. Географія уражень – східні, західні і південні регіони України. Найбільш складна ситуація наразі на Харківщині. Зараз там тривають аварійні відключення. Мережеві обмеження через атаку діють на Хмельниччині, а також зберігаються на Одещині та Київщині», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дефіцит в енергосистемі – значний, але ремонтні бригади«Укренерго вже займаються ліквідацією наслідків прильотів та розпочинають аварійно-відновлювальні роботи. В інших регіонах покриття споживання повертається в межі визначених лімітів.

Читайте також: Після ракетних ударів по Харкову 150 тисяч абонентів залишились без світла

«Оприлюднений раніше графік проведення вимірів фактичного споживання електроенергії наразі скасовано. Про новий розклад проведення вимірів та необхідного для цього зняття обмежень споживання буде повідомлено додатково», – додали в компанії.

Як повідомлялося, енергосистема України зазнала сьогодні 14-го масованого ракетного удару та вночі – 16-ої атаки ворожими БпЛА. Наразі по всій Україні оголошено нову повітряну тривогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-