Укрзалізниця отримає від Британії допомогу майже на £10 мільйонів

Укрзалізниця отримає від Британії допомогу майже на £10 мільйонів

Відео
Укрінформ
Британська залізнична компанія Network Rail Infrastructure Limited передала АТ «Укрзалізниця» першу партію обладнання для швидкого відновлення мостів та залізничної інфраструктури. Загалом Україна отримає допомоги на майже 10 млн фунтів стерлінгів.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу УЗ у Телеграмі.

«Надійшла допомога від британської залізничної компанії Network Rail Infrastructure Limited за сприяння Міністерства транспорту Великої Британії. Йдеться про необхідне зараз обладнання для швидкого відновлення мостів та залізничної інфраструктури: 45 контейнерів з мостовою системою Acrow 700XS Rail, опорами, обшивкою тунелів, інструментами», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укрзалізниця запускає два нові потяги до Польщі

У компанії уточнили, що у січні українські залізничники вже пройшли навчальний тренінг для роботи із системою Acrow 700XS Rail Bridge. Загалом українська сторона отримає від британських колег допомогу на майже 10 млн фунтів стерлінгів.

Як повідомлялось, 1 лютого німецька залізнична компанія Deutsche Bahn передала Укрзалізниці 63 інверторні бензинові генератори для забезпечення сталої роботи української залізниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-