Кім закликає будівельні компанії повертатися для відновлення миколаївських портів

Кім закликає будівельні компанії повертатися для відновлення миколаївських портів

Укрінформ
Очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім закликав представників будівельних компаній повертатися для відновлення регіону – після звільнення Херсона та інших міст півдня необхідно відбудовувати, зокрема, портову інфраструктуру.

Про це Кім сказав у прямому ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

«Після дистанції більш-менш безпечної настав час відновлення миколаївських портів, тому що це важливо», - зазначив очільник ОВА, адресуючи своє звернення «до всього бізнесу, до людей, щоб готувалися повертатися, розгортатися у Миколаєві».

Як наголосив Кім, він уже ставить «для себе завдання - відновлення регіону».

За словами очільника ОВА, після витіснення російських військ з Херсона вже розпочинають відновлювальні роботи, зокрема, дорожники.

«Я запрошую будівельників, будівельні компанії, які можуть працювати. Будемо щось думати з грошима і відновлювати наш регіон», - підсумував Кім.

Читайте також: Кім спростував фейк російських загарбників про примусову евакуацію з Миколаєва

Як повідомлялося, у Миколаївській ОВА вважають, що після обстеження й розмінування точок забору води вдасться швидко відновити водопостачання. Розмінування першої точки забору води розпочали не лише місцеві фахівці ДСНС, а й два додаткові екіпажі з Черкас.

Кім переконаний, що водопостачання обласного центру реально відновити, але важко спрогнозувати точну дату завершення ремонтних робіт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-