Масований ракетний удар: екстрені відключення світла - у Києві, Черкасах, Запоріжжі та 6 областях

Масований ракетний удар: екстрені відключення світла - у Києві, Черкасах, Запоріжжі та 6 областях

Укрінформ
Міністр енергетики Герман Галущенко закликає українців зменшити споживання електроенергії через новий масований обстріл об'єктів інфраструктури вранці 31 жовтня. Екстрені відключення світла запровадженні у Києві, Черкасах, Запоріжжі та шести областях.

Як передає Укрінформ, про це Галущенко написав у Фейсбуці.

"Прошу всіх українців у населених пунктах, що не постраждали від обстрілів, максимально зменшити споживання електроенергії. Зниження навантаження на енергомережу допоможе нашим енергетикам швидше відновити енергопостачання у тимчасово знеструмлених регіонах", - написав міністр.

Він повідомив, що ракетних обстрілів зазнали як електричні підстанції, так і об’єкти гідроенергетики та теплової генерації.

Читайте також: Унаслідок російської атаки пошкоджені 18 об'єктів у 10 регіонах України - Шмигаль

Через атаку відбулось часткове знеструмлення і екстрено запроваджені графіки відключення споживачів в Києві, Черкасах, Запоріжжі, Черкаській, Київській, Кіровоградській, Харківській, Запорізькій, Полтавській областях.

Читайте також: Укренерго скасувало стабілізаційні графіки відключень світла – будуть локальні обмеження

Як повідомлялося, зранку 31 жовтня російські війська вчергове завдали масованого удару по об’єктах енергосистеми кількох областей України. Частину ракет збила ППО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-