Ми зробимо все, щоб відновити електропостачання в усіх містах та районах - Зеленський

Ми зробимо все, щоб відновити електропостачання в усіх містах та районах - Зеленський

Укрінформ
Держава зробить усе, щоб відновити електропостачання в усіх населених пунктах України.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Хоча в деяких наших містах і районах енергетики ще змушені за графіком обмежувати постачання електрики для збереження стабільності системи, ми робимо й зробимо все, щоб відновити технічні можливості для постачання", - сказав Президент.

Він додав, що також у звільнених районах на Харківщині, на Херсонщині, на Донеччині (у Лимані, у Святогірську) влада працює над поверненням порядку, соціальних і медичних послуг, енергопостачання, зв'язку й пошти, водопостачання й газу, де це можливо.

Зокрема, вже почали повертати газопостачання в Ізюм – перші 500 родин міста знову мають в оселях газ. Тільки за 14 жовтня підключено до газопостачання понад три тисячі будинків в Ізюмському, Купʼянському, Чугуївському та Харківському районах Харківської області. Тривають роботи й на інших напрямках.

Читайте також: У Києві стабілізували ситуацію з електропостачанням — YASNO

Президент подякував усім, хто оперативно ліквідовує наслідки російських терористичних ударів: енергетикам, працівникам ДСНС, комунальних служб та місцевої влади, будівельникам, працівникам Національної поліції, урядовцям, які координують процес відновлення.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 15 жовтня росіяни завдали ракетного удару по одному з районів Київщини.

Укренерго попередило про можливі аварійні відключення через удар по об‘єкту енергетичної інфраструктури у Київській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-