Risoil поновлює будівництво унікального пірса в порту «Чорноморськ»

Risoil поновлює будівництво унікального пірса в порту «Чорноморськ»

Фото
Укрінформ
Група компаній Risoil ухвалила рішення поновити в порту «Чорноморськ» будівництво двостороннього пірса. Після завершення фінальних робіт з монтажу устаткування докери зможуть щогодини здійснювати перевалку до 10 тисяч тонн вантажів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в Фейсбуці пресслужба Risoil. 

«Група компаній Risoil ухвалила рішення відновити фінальні роботи з реалізації масштабного інвестиційного проєкту в порту «Чорноморськ». Будівництво вимушено призупинено 24 лютого на етапі активного монтажу технологічного устаткування для двостороннього пірса. Зараз готовність усього комплексу складає понад 80%», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що група компаній Risoil планує завершити реалізацію проєкту протягом наступних 3-4 місяців.

У компанії нагадали, що будівництво двостороннього пірса триває з квітня 2021 року. У січні цього року АМПУ завершила днопоглиблювальні роботи на підходах до споруди з досягненням 15 метрів, що стало результатом взаємодії держпідприємства та Risoil Terminal в рамках першого в Україні договору за принципом «Take or pay».

Читайте також: «Дочка» швейцарської компанії вкладе $40 мільйонів у порт Чорноморськ

Після завершення монтажу технологічного устаткування від кращих світових виробників докери зможуть швидко вантажити на судна як олію, так і зернові вантажі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-