Великі банки США поновили торгівлю російськими цінними паперами - Reuters

Великі банки США поновили торгівлю російськими цінними паперами - Reuters

Укрінформ
Останнім часом кілька великих американських банків поновили операції з російськими цінними паперами, аби дати змогу інвесторам позбутися їх.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це пише Reuters із посиланням на фінансові документи банків та свідчення поінформованих джерел.

“Деякі банки пропонують торгівлю російськими суверенними та корпоративними цінними паперами, а інші - готові сприяти торгівлі паперами, номінованими як у доларах, так і в рублях <...>. При цьому фінустанови також вимагають додаткові документи від клієнтів та намагаються уникати ризиків”, - йдеться у матеріалі.

Зазначається, що серед банків, які відновили торгівлю російськими паперами: JPMorgan Chase & Co, Bank of America Corp, Citigroup Inc, Deutsche Bank AG, Barclays Plc та Jefferies Financial Group Inc.

Читайте також: Рада закликала FATF виключити росію і внести її до «чорного списку»

Reuters зауважує, що після початку повномасштабного російського вторгнення держказначейство США заборонило банкам мати справу з російськими цінними паперами, позбавивши інвесторів можливості позбутися їх. Утім, у липні ці вимоги було дещо послаблено, і деякі фінустанови почали пропонувати своїм клієнтам можливість продати російські папери, які тепер вважаються токсичними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-