В Одесі втретє виставили на аукціон будівлі, стягнуті за борги «Імексбанку»

В Одесі втретє виставили на аукціон будівлі, стягнуті за борги «Імексбанку»

Укрінформ
В Одесі НБУ втретє виставив на відкриті торги зі стартовою ціною 45,5 млн грн комплекс будівель збанкрутілого «Імексбанку» на просп. Тараса Шевченка загальною площею понад 3 тис. кв. метрів.

Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться на сторінці аукціону на сайті Prozorro.Продажі .

Зазначається, що Національний банк України виставив на аукціон «комплекс будівель загальною площею 3 тис. 053 кв. м, що розташований за адресою: м. Одеса, просп. Шевченка, 8А. Перелік будівель та споруд зазначений у Витягу з державного реєстру прав на нерухоме майно, що наведений у документації до аукціону», - йдеться у повідомленні.

Продаж відбувається на підставі рішення Правління НБУ про відчуження від 23.05.2022 року №244-рш та відповідно до регламенту роботи електронної торгової системи ProZorro.Продажі ЦБД2 щодо проведення електронних аукціонів.

Стартова ціна лоту 45 млн 533 тис грн, аукціон призначений на 17 серпня.

Читайте також: На орендних аукціонах у липні ціна зростала більш ніж удвічі - ФДМУ

НБУ вже двічі виставляв на відкриті торги цей комплекс. Перший аукціон мав відбутися у червні, але не знайшлося охочих придбати майно збанкрутілого банку. Вдруге комплекс будівель намагались продати у липні. Взяти участь у торгах зголосилися двоє ФОПів, але аукціон все ж не відбувся.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-