Україна отримає €7,4 мільйона від KfW на енергоефективні кредити

Україна отримає €7,4 мільйона від KfW на енергоефективні кредити

Укрінформ
Україна, Фонд розвитку підприємництва та Кредитна установа для відбудови (KfW) підписали угоду про надання 7,4 млн євро кредиту та гранту для пільгового кредитування малих та середніх підприємств.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.

Зазначається, що для впровадження проєкту «Рефінансування енергоефективних інвестицій малих та середніх підприємств України через фінансовий сектор», що фінансується урядом Німеччини, через KfW буде залучено кредитні (7 млн євро) та грантові (0,4 млн євро) кошти.

Кредит залучається урядом на 30 років з 10-річним пільговим періодом. Гроші буде спрямовано Фондом розвитку підприємництва через банки-партнери на фінансування малих та середніх підприємств у національній валюті. Це сприятиме підтримці ліквідності фінансових установ та дозволить МСП здійснювати інвестиції в енергоефективні заходи в умовах воєнного стану.

Читайте також: Рада ратифікувала угоди з ЄІБ про надання €5 мільйонів на термомодернізацію будинків

Як повідомлялось, Кабінет Міністрів у травня схвалив постанову про залучення пільгового кредиту в розмірі до 150 млн євро від Кредитної установи для відбудови (KfW) на відбудову критичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-