Turkish Airlines продовжила скасування рейсів в Україну до кінця літа

Turkish Airlines продовжила скасування рейсів в Україну до кінця літа

Укрінформ
Авіакомпанія «Турецькі авіалінії» продовжила скасування авіарейсів до та з України по 31 серпня включно, а також за окремими напрямками в білорусі та росії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті авіакомпанії.

«Наші рейси до та з України скасовано до 31 серпня 2022 року (включно)», - повідомили в авіакомпанії.

Авіакомпанія зауважує, що пасажири, рейси яких були скасовані до та з України в період з 24 лютого 2022 року по 23 серпня 2022 року (включно) можуть безкоштовно змінити маршрут, повернути квитки у т.ч. за частково невиконані рейси, продовжити термін дії квитка до 31 жовтня 2022 року (включно) без будь-якої різниці в комісії чи штрафу. Змінити квитки та повернути кошти можна на сайті Turkish Airlines, у мобільних додатках, офісах продажу, кол-центрі та агентствах, у яких було придбано квиток. Ці умови також стосуються лоукосту AnadoluJet.

Читайте також: російські авіакомпанії хочуть «переїхати» до Туреччини, щоб обійти санкції

«Турецькі авіалінії» також скасували рейси по 31 серпня 2022 року (включно) до та з мінська (білорусь), сочі, ростова та єкатеринбурга (росія).

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого через високий ризик авіаційній безпеці для цивільної авіації з 00.45 utc (2.45 за київським часом) ОЦВС України вжило термінових заходів щодо закриття повітряного простору України для цивільних користувачів повітряного простору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-