Усі ГЕС та ГАЕС продовжують працювати у штатному режимі

Усі ГЕС та ГАЕС продовжують працювати у штатному режимі

Укрінформ
ПрАТ «Укргідроенерго» продовжує забезпечувати покриття пікових навантажень, регулювання частоти та потужності, а також мобільний аварійний резерв в Об’єднаній енергосистемі України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

«ГЕС та ГАЕС, які входять до складу компанії, працюють в штатному режимі згідно з графіком та відповідно до команд диспетчерів. Експлуатаційний персонал у повному складі знаходиться на робочих місцях», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, шо компанія продовжує виконувати планові ремонти гідроагрегатів та роботи з реконструкції обладнання, метою яких є подовження термінів експлуатації гідротехнічних об’єктів, збільшення встановленої потужності ГЕС і ГАЕС та поліпшення якості виробленої електроенергії.

Читайте також: Загарбники перетворюють Запорізьку АЕС на військову базуWSJ

Як повідомлялось, Президент України підписав Закон про гарантії для встановлення гібридних систем з виробництва електроенергії в Укргідроенерго. Він надає можливість компанії в подальшому реалізовувати Проєкт «Україна-Підвищення стійкості енергосистеми для європейської інтеграції енергомережі» та створювати додаткові високоманеврові і швидкодіючі резерви, які за своїми параметрами не мають аналогів в ОЕС України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-