Київстар виділяє ₴300 мільйонів на відновлення України

Київстар виділяє ₴300 мільйонів на відновлення України

Укрінформ
Телекомоператор «Київстар» та Міністерство цифрової трансформації під час міжнародної конференції у Лугано підписали Меморандум про співробітництво в сферах забезпечення кіберзахисту, протидії інформаційним загрозам державі Україна, а також відновлення та розвитку цифрової інфраструктури.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі національного мобільного оператора.

"У рамках Меморандуму телекомоператор надає 300 000 000 грн допомоги, які будуть спрямовані на спеціальний рахунок, відкритий у Національному банку України, для забезпечення державної програми United-24", - йдеться у повідомлені.

Своїми підписами Меморандум про співпрацю засвідчили міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров та президент компанії «Київстар» Олександр Комаров.

Наголошується, що пріоритетними напрямками соціального партнерства між Київстар та Міністерством цифрової трансформації України стане модернізація та будівництво цифрової інфраструктури держави, подальший розвиток нових технологій, посилення кіберзахисту держави та реалізація ключових завдань, ініційованих Президентом України Володимиром Зеленським у рамках фандрайзингової платформи United-24.

«За 25 років свого існування «Київстар» інвестував більше 6 мільярдів доларів у економіку України та розвиток телеком ринку. Сьогодні ми заявили про наміри виділити для країни 300 000 000 грн допомоги, які будуть використані для відбудови та розвитку цифрової інфраструктури. Своїм прикладом ми хочемо надихнути інші українські та іноземні компанії підтримати ініціативу зі збирання пожертв на користь наближення перемоги і мирного майбутнього держави», - підкреслив Комаров.

Зазначається, що у рамках співпраці Міністерства цифрової трансформації та телеком-оператора протягом року з дати підписання Меморандуму компанія здійснить благодійні перерахування на відповідний рахунок, відкритий в Національному банку України, в загальній сумі 300 000 000 грн (триста мільйонів гривень). Міністерство цифрової трансформації України, зі свого боку, забезпечить найбільш ефективне використання цієї допомоги у відповідності до цілей та мети Меморандуму.

Читайте також: Київстар сплатив ₴4,2 мільярда податків і спрямував 33 мільйони на благодійництво за час війни

Підписання Меморандуму між «Київстар» і Міністерством цифрової трансформації України стало черговим етапом співпраці, мета якої – зміцнення економічного суверенітету України шляхом розвитку нових технологій, запровадження цифрових сервісів у економіку та життя країни.

Як повідомлялося, Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на кінець 2021 року обслуговував 26,2 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,2 млн абонентів «Домашнього інтернету». На сьогодні понад 90% населення України проживає у зоні мережі LTE. Київстар.

Фото: Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-