Активи групи компаній російської Татнєфті передали АРМА

Активи групи компаній російської Татнєфті передали АРМА

Укрінформ
Активи групи компаній російської Татнєфті передані Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідування, передає Укрінформ.

За інформацією ДБР, 31 травня у межах кримінального провадження отримано ухвали слідчого судді про накладення арештів на рухоме та нерухоме майно, рахунки та корпоративні права групи компаній, заснованих російською нафтовою компанією «Татнефть», яка постачає нафтопродукти для потреб підрозділів міністерства оборони російської федерації.

"Наразі арештовано 115 об’єктів нерухомого майна: нафтобази, заправні станції, нежитлові будівлі, земельні ділянки та 118 бензовозів і автомобілів. Лише вартість корпоративних прав підприємств та рухомого майна становить близько 400 мільйонів гривень", - поінформували у відомстві.

Читайте також: У Києві заарештували активи білоруського підприємства на 4 мільярди гривень

ДБР продовжує досудове розслідування за ч. 3 ст. 110-2 Кримінального кодексу України щодо фінансування дій, які вчиняються з метою насильницької зміни та повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, вчинені за попередньою змовою групою осіб.

Читайте також: На Харківщині арештували активи російських компаній на ₴40 мільйонів

Як повідомлялося, у Києві правоохоронці арештували понад 17 млн грн грошових коштів та корпоративні права на понад 3 млн грн, що належать білоруській нафтовій компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-