«Донбасенерго» зупинило роботу Слов'янської ТЕС

«Донбасенерго» зупинило роботу Слов'янської ТЕС

Укрінформ
ПАТ «Донбасенерго» прийняло рішення про зупинення роботи Слов’янської ТЕС з 27 травня 2022 року. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

«З метою збереження життя та здоров’я персоналу станції, а також у зв’язку з необхідністю евакуації працівників та членів їх сімей, ПАТ «Донбасенерго» прийнято рішення про зупинення роботи Слов’янської ТЕС 27 травня 2022 року», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що упродовж останніх днів Миколаївська міська територіальна громада Донецької області, де територіально розташована Слов’янська ТЕС, постійно перебуває під ракетно-артилерійськими обстрілами з боку російських військ.

Як повідомлялося, за оперативною інформацією Генштабу ЗСУ, станом на 6:00 28 травня на Донецькому напрямку ворог проводить активні наступальні дії. Продовжує вогневе ураження українських підрозділів вздовж лінії зіткнення, завдає ракетних ударів. Збільшив інтенсивність дій оперативно-тактичної та армійської авіації.

Читайте також: Енергоатом під'єднав до системи нові потужності з виробництва чистої електроенергії

ПАТ «Донбасенерго» об’єднує дві електростанції: Слов’янську та Старобешівську ТЕС (остання з 2014 року розташована на непідконтрольній Україні території). Сумарна встановлена потужність Слов’янської ТЕС становить 880 МВт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-