Уряд призначив трьох заступників міністра агрополітики

Уряд призначив трьох заступників міністра агрополітики

Укрінформ
Кабінет Міністрів призначив Віталія Головню, Маркіяна Дмитрасевича та Дениса Башлика на посади заступників міністра аграрної політики та продовольства України.

Як передає Укрінформ, про це представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив у Телеграмі.

«Призначено Головню Віталія Олександровича заступником міністра аграрної політики та продовольства України, Дмитрасевича Маркіяна Орестовича - заступником міністра аграрної політики та продовольства України; Башлика Дениса Олександровича - заступником міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації», - написав Мельничук.

За його словами, також погоджено призначення Олексія Глушакова головою Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області.

Погоджено звільнення Віктора Іваненка з посади голови Миргородської районної державної адміністрації Полтавської області.

Читайте також: 31 травня завершується кредитування посівної кампанії в рамках програми «5–7–9»

Як повідомляв Укрінформ, нині посаду міністра аграрної політики та продовольства України обіймає Микола Сольський, посаду першого заступника - Тарас Висоцький, а державного секретаря – Віктор Канцурак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-