«Українське Дунайське пароплавство» провело успішні аукціони з перевезення зерна

«Українське Дунайське пароплавство» провело успішні аукціони з перевезення зерна

Укрінформ
ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» 20 травня провело 12 аукціонів, на яких було продано послуги з перевезення зернових вантажів власним флотом з портів Рені та Ізмаїлу.

Про це повідомляє пресслужба ДП «Prozorro.Продажі» в Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Відбулося 12 успішних аукціонів з перевезення зерна баржами Українське Дунайське пароплавство. Торги були дуже конкурентними: на аукціонах змагалися від 8 до 13 учасників», — йдеться в повідомленні.

Як зазначили в «Prozorro.Продажі», за результатами аукціонів Українському Дунайському пароплавству вдалося заробити 45 млн гривень.

Це, на думку організаторів торгів, дозволить запустити перевезення аграрної продукції через річку Дунай до портів Болгарії та Румунії.

Читайте також: Україна з партнерами встановила два альтернативні маршрути для продовольчого експорту

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський повідомив під час брифінгу, що російська федерації заблокувала в українських портах понад 20 мільйонів тонн сільськогосподарських культур.

ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» мобілізувало флот для забезпечення вивезення зерна на експорт з українських портів на Дунаї. Після широкомасштабного вторгнення військ рф в Україну підприємство додатково ввело в експлуатацію 23 баржі. Завдяки цьому доля зернових в перевалці портів Рені та Ізмаїл зросла з 12% до 81% з початку року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-