В Україні з’явився новий бренд дитячого одягу KRAKO

В Україні з’явився новий бренд дитячого одягу KRAKO

Укрінформ
Вітчизняні підприємці поступово повертаються до реалізації бізнес-планів. Зокрема, в Україні з’явився новий бренд дитячого одягу KRAKO.

Про це Укрінформу повідомили співзасновниці бренду Марина Колеснікова та Ірина Краснокутська.

«З початку війни в Україні народилося понад 40 тис. дітей. Попри звуки сирен кілька разів на день, попри неспокій і тривожність мам, цим дітям має бути комфортно. І ми можемо в цьому допомогти. Адже KRAKO – це бренд, у якому дитині зручно. Ми виготовляємо базовий одяг із натуральних тканин і продумуємо кожну деталь у кожній моделі», – говорить Колеснікова.

Свою нову компанію засновниці називають «дитям війни», хоча ідею виношували ще раніше. Офіційний старт бренду був запланований на березень. Тож війна сповільнила реалізацію планів, але не зламала їх.

Сьогодні в колекції KRAKO – одяг для немовлят віком від 0 до 24 місяців, але зовсім скоро в асортименті з’явиться й одяг для дітей 2-7 років.

При цьому виробником матеріалів для одягу стали фабрики Польщі, яка прихистила найбільше українців, змушених тікати від війни. Тому вихід бренду на ринок саме зараз є ще й внеском у боротьбу на економічному фронті, бо дозволяє забезпечити українців роботою навіть за кордоном.

За словами Колесникової, всі тканини та фурнітура мають міжнародні сертифікати якості та є безпечними для малюків.

Сто перших виробів засновниці бренду вирішили подарувати.

«Ми чули безліч історій, як українські жінки народжували під час вибухів у Києві чи Харкові, як ставали матерями в бомбосховищах та підвалах, як проживали перші тижні після пологів в окупації… Такі розповіді розбивають серце. Тому ми вирішили подарувати 100 бодиків дітям, які народилися під час війни», – говорить Краснокутська.

Читайте також: За останні місяці в Україні відкрили більш як 20 тисяч нових ФОПів

Як повідомлялося, 28 березня була відновлена можливість реєстрації ФОПів на порталі "Дія". За першу добу після відновлення автоматичної реєстрації фізичних осіб - підприємців (ФОП) у "Дії" зареєстровано 1048 нових бізнесів. А за перші тижні відновлення роботи Єдиного державного реєстру (ЄДР) юридичних та фізичних осіб - підприємців було зареєстровано понад 10 тис. ФОПів та понад 1,2 тис. компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-