Кабмін зробив перестановки у керівництві Укрзалізниці

Кабмін зробив перестановки у керівництві Укрзалізниці

Укрінформ
Кабінет Міністрів звільнив членів правління АТ "Укрзалізниця" Павла Цубера та Григорія Бойка і призначив до правління компанії Володимира Крота, Романа Черніцького та Вячеслава Єрьоміна.

Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться у розпорядженні уряду №384-р від 13 травня.

"Припинити повноваження членів правління акціонерного товариства “Українська залізниця” Цубера Павла Петровича та Бойка Григорія Анатолійовича, звільнивши їх із займаних посад у зв’язку з розірванням трудових контрактів за угодою сторін", - ідеться у документі.

Натомість з 18 травня членами правління Укрзалізниці стануть Володимир Крот, Роман Черніцький та Вячеслав Єрьомін. Їх призначено строком до 31 березня 2025 року.

Читайте також: Укрзалізниця відновила продаж квитків через Приват24

Як повідомлялося, у березні Кабінет Міністрів затвердив діючий на той момент склад правління АТ "Укрзалізниця" на постійній основі. Зокрема, головою правління був затверджений Олександр Камишін.

Читайте також: Укрзалізниця скасовує низку евакуаційних потягів - залишається один рейс

У грудні 2021 року Кабінет Міністрів змінив склад правління акціонерного товариства "Укрзалізниця" та продовжив до 31 березня 2022 року контракт із чинним головою правління Олександром Камишіним. Тоді були припинені повноваження члена правління компанії Романа Черніцького, натомість тимчасово призначено членами правління Павла Цубера та Євгена Шрамка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-