Аграрний фонд розпочав закупівлі зерна цьогорічного врожаю

Аграрний фонд розпочав закупівлі зерна цьогорічного врожаю

Укрінформ
АТ «Аграрний фонд» здійснює авансові платежі під заставу зерна врожаю 2022 року, мінімальна партія – 100 тонн пшениці.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі Аграрного фонду.

У компанії нагадали, що цілеспрямоване та систематичне руйнування російськими військами інфраструктурних об’єктів, мінування сільськогосподарських угідь, знищення запасів пального та техніки ускладнює, а в багатьох областях України унеможливлює роботу аграрних підприємств.

«У цих непростих для аграрного сектору умовах акціонерне товариство «Аграрний фонд» продовжує підтримувати вітчизняних сільгоспвиробників, реалізуючи програму закупівлі зерна майбутнього врожаю. З метою забезпечення продовольчої стабільності в Україні, товариство фінансує як малих, так і великих сільгоспвиробників, які мають успішний досвід вирощування зернових культур», - ідеться у повідомленні.

Авансові платежі Аграрного фонду здійснюються під заставу майбутнього врожаю в розмірі 50-70% від загальної вартості законтрактованого зерна. Обов’язковою умовою співпраці є страхування посівів.

У компанії додали, що попередня оплата за договорами закупівлі майбутнього врожаю здійснюється за такими цінами: для зерна пшениці 2 класу - 5 472 грн/т, пшениці 3 класу - 5 301 грн/т.

Згідно з умовами програми закупівлі, обсяг мінімальної закупівельної партії для пшениці становить 100 тонн.

З повним переліком документів, необхідних для укладання договору з АТ «Аграрний фонд», можна ознайомитись за посиланням.

Читайте також: Цьогоріч в Україні планують засіяти 70% посівних площ

Як повідомлялось, із початку широкомасштабного вторгнення рф на територію України АТ «Аграрний фонд» спрямувало на переробку понад 19 тис. тонн зерна пшениці і відвантажило в національні та локальні торговельні мережі понад 30 тис. упаковок пшеничного борошна та понад 150 тис. упаковок гречаної крупи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-