Енергоатом встановив надбавку до зарплат працівникам ЗАЕС

Енергоатом встановив надбавку до зарплат працівникам ЗАЕС

Укрінформ
НАЕК "Енергоатом" встановив надбавку до зарплат працівникам Запорізької атомної електростанції, гроші можна буде отримати після деокупації об'єкта.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії у Телеграмі.

"Працівникам Запорізької АЕС – патріотам України – встановлена надбавка на заробітну плату у розмірі 20%. Вона нараховуватиметься усім працівникам ЗАЕС з 4 березня 2022 року – дня захоплення станції та початку окупації міста-супутника Енергодара. Виплати відбудуться одноразово у день звільнення станції від окупантів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це спільне рішення Енергоатому та профспілкового комітету компанії для підтримки персоналу ЗАЕС та членів їхніх сімей, які мешкають у тимчасово окупованому Енергодарі.

"Це найменше, що наразі може зробити Енергоатом для працівників ЗАЕС та їхніх близьких, які вже понад місяць, попри систематичні знущання рашистів та шалений тиск, героїчно виконують свою роботу і забезпечують безпеку найбільшого в Європі ядерного об’єкта", - прокоментували у компанії.

Читайте також: На ЧАЕС розповіли, як крали пальне у російських військових, щоб запобігти катастрофі

Як повідомлялося, російські війська захопили ЗАЕС у ніч проти 4 квітня. Загарбники змушують персонал станції узгоджувати з ними свої рішення. Крім того, на ЗАЕС завезли представників Росатома. За період окупації росіяни підривали боєприпаси на майданчику ЗАЕС.

Міністр енергетики Герман Галущенко та керівництво Енергоатома неодноразово зверталися до міжнародної спільноти щодо неприпустимості перебування на ядерному об'єкті російської армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-