Одеський припортовий завод повністю законсервували – мер міста

Одеський припортовий завод повністю законсервували – мер міста

Укрінформ
Через воєнний стан потужності Одеського припортового заводу потужності повністю законсервовані, а працівники підприємства відправлені у безстрокову відпустку.

Про це у Телеграмі повідомив міський голова міста Южне Володимир Новацький, передає Укрінформ.

«Одеський припортовий завод і міський спортивний комплекс «Олімп» зараз потрапили під консервацію. Працівники заводу та спорткомплексу «Олімп» відправлені у відпустки безстрокові», - зазначив мер Южного, на території якого розташований припортовий завод.

За його словами, наразі мерія готується до передачі спорткомплексу «Олімп» у власність міської територіальної громади.

«Є вже відповідна постанова Кабміну, Фонду держмайна і рішення сесії Южненської міськради про передачу і прийом спорткомплексу в муніципальну власність. Триває погодження усіх процедур передачі «Олімпу» з керівництвом припортового заводу», - додав Новацький.

Як повідомлялося, 24 лютого мер Южного закликав жителів виїхати за межі міста, побоюючись, що війська рф спровокують техногенну катастрофу, завдавши ракетного удару по припортовому заводу. У сховищах заводу наявний аміак.

Новацький також уточнив, що через «дуже складну ситуацію в місті» керівництву мерії доведеться перейти в інше приміщення, звідки буде організовувати роботу міських служб.

Вдосвіта 3 квітня ворог здійснив ракетну атаку на Одесу та Миколаїв, частину ворожих ракет збито силами ППО. Зазнали уражень об’єкти критичної інфраструктури в Одесі, а також пошкоджені багатоповерхівки і приватні будинки.

За словами мера Одеси Геннадія Труханова, працівники комунальних служб надають допомогу жителям міста, житло яких пошкоджене внаслідок вибухів. Жертв внаслідок ракетних обстрілів немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-